- Technické změny vyhrazeny; za správnost poskytnutých informací nepřebíráme žádnou odpovědnost.
Nová vakuovací zásuvka Miele vám nabízí rozmanité možnosti využití: vakuování zachová kvalitu vašich potravin, zvýší jejich trvanlivost a připraví je pro vaření metodou sous-vide. A to snadno a čistě pouhým zabalením do fólie, odsátím vzduchu a následným vzduchotěsným uzavřením. Tak můžete například snadno vakuovat a následně zmrazit zbylé potraviny – živiny, chuť a vitamíny zůstanou zachovány mnohem déle než při běžném zmrazení a nedochází ke spálení mrazem. Kromě toho ušetříte spoustu místa v mrazničce. Také tekutiny, jako například polévky, se dají bezproblémově zavakuovat. Porcování, uskladnění a příprava pro vaření s potěšením – to vše pouze s jedním přístrojem.
Přejít k produktům„Sous-vide“ pochází z francouzštiny a znamená přípravu „ve vakuu“. Touto metodou se pokrmy v parní troubě připravují ve vakuovacím sáčku při konstantně nízkých teplotách. Tento šetrný postup doporučujeme především k přípravě masa, ryb, zeleniny a ovoce, protože díky nízké teplotě ohřevu a delšímu času přípravy zůstanou zachovány důležité živiny, chutě a vůně.
Přejít k produktůmMiele Experience Centre
Kontakt