• Objednávky došlé do 18.12.2024 expedujeme do Vánoc, pokud je zboží skladem. Termín skutečného dodání však závisí na přepravní společnosti. V termínu od 23.12.2024 do 3.1.2025 bude probíhat inventura, dodání zboží nebude možné. První expedice zboží v roce 2025 budeme schopni uskutečnit nejdříve od 9.1.2025.

Vakuovací zásuvky

Perfektní ovládání pro přípravu ke skladování potravin nebo vaření metodou sous-vide. Nová vakuovací zásuvka přesvědčí rozmanitostí použití. Nic není lepší než vykouzlení pokrmů bez námahy, které obsahují všechno, co je na obrázku v kuchařce.

Všestranná vakuovací zásuvka

Zachování dobré chuti

Nová vakuovací zásuvka Miele vám nabízí rozmanité možnosti využití: vakuování zachová kvalitu vašich potravin, zvýší jejich trvanlivost a připraví je pro vaření metodou sous-vide. A to snadno a čistě pouhým zabalením do fólie, odsátím vzduchu a následným vzduchotěsným uzavřením. Tak můžete například snadno vakuovat a následně zmrazit zbylé potraviny – živiny, chuť a vitamíny zůstanou zachovány mnohem déle než při běžném zmrazení a nedochází ke spálení mrazem. Kromě toho ušetříte spoustu místa v mrazničce. Také tekutiny, jako například polévky, se dají bezproblémově zavakuovat. Porcování, uskladnění a příprava pro vaření s potěšením – to vše pouze s jedním přístrojem.

Přejít k produktům

Zobrazit více

Zavřít

Sous-vide – jemná příprava ve vakuu

Jemná příprava pro maximální požitek

„Sous-vide“ pochází z francouzštiny a znamená přípravu „ve vakuu“. Touto metodou se pokrmy v parní troubě připravují ve vakuovacím sáčku při konstantně nízkých teplotách. Tento šetrný postup doporučujeme především k přípravě masa, ryb, zeleniny a ovoce, protože díky nízké teplotě ohřevu a delšímu času přípravy zůstanou zachovány důležité živiny, chutě a vůně.

Přejít k produktům

Zobrazit více

Zavřít

    • Technické změny vyhrazeny; za správnost poskytnutých informací nepřebíráme žádnou odpovědnost.