- Z důvodu zvýšeného počtu objednávek se doba dodání může prodloužit
- Úvodní stránka
- ContentHub Topic
Sous-vide – jemná příprava ve vakuu
Jemná příprava pro maximální požitek
![](https://media.miele.com/images/2000016/200001602/20000160251.png?impolicy=hero&w=5120&x=0&h=2879&y=0&imwidth=496)
Pro lepší chuť – metodou přípravy pokrmů sous-vide zajistíte maximální požitek. Velkou výhodou je absolutně rovnoměrná příprava s cílem dosažení určité vnitřní teploty. Tím zabráníte převaření okrajových částí. Protože aromata nemohou reagovat s kyslíkem, zůstává zachována plná chuť potravin, stejně tak, jako vitamíny a živiny. Další výhoda: ztráty při této přípravěí se ve srovnání s běžnými způsoby vaření výrazně sníží, neboť vlhkost zůstává v potravinách. Vakuujte pokrm před přípravou metodou sous-vide s marinádou nebo kořením, výsledkem budou intenzivní chuťové zážitky. Výsledky přípravy jsou stále reprodukovatelné.
![](https://media.miele.com/images/2000016/200001602/20000160254.png?imwidth=496)
Jemné a plné vůní – hovězí, vepřové nebo drůbež se připravuje metodou sous-vide obzvláště pomalu a při konstantně nízkých teplotách. Tím zůstane maso mimořádně šťavnaté a jemné. Současně se uvolní masové buňky, aniž by vytekla šťáva. Kromě toho není možné převaření. Máte ale raději vůni pečeně? Ani to není žádný problém: prudce maso osmahněte buď před nebo po vakuování. Díky tomu bude připraveno jak zvnějšku, tak i uvnitř a to na stupeň přesně.
Vybavení závisí na modelu. Obrázky slouží jako příklad pro vysvětlení
- Technické změny vyhrazeny; za správnost poskytnutých informací nepřebíráme žádnou odpovědnost.