• Objednávky došlé do 18.12.2024 expedujeme do Vánoc, pokud je zboží skladem. Termín skutečného dodání však závisí na přepravní společnosti. V termínu od 23.12.2024 do 3.1.2025 bude probíhat inventura, dodání zboží nebude možné. První expedice zboží v roce 2025 budeme schopni uskutečnit nejdříve od 9.1.2025.

Parní trouby

Parní trouba garantuje zdravou přípravu pokrmů. Ne nadarmo se těší příprava v páře stále větší oblibě. Přípravou v páře jsou pokrmy připravovány obzvláště šetrně. Horká vodní pára proudí přímo na připravovaný pokrm a obklopí ho ze všech stran. Přírodní aroma potravin bude intenzivnější, barva a vitamíny zůstanou zachovány.

Příprava v páře s Miele

Neomezený požitek

Zajistěte si multitalent ve své kuchyni: nezáleží na tom, zda jednotlivé přílohy nebo kompletní menu v jednom samostatném procesu přípravy, parní trouba Miele vám usnadní vaření v jakoukoliv dobu – individuálně podle vašich požadavků a přání. Tím vám nabízí perfektní doplnění pečicí trouby a varné desky.

Přejít k produktům

Zobrazit více

Zavřít

Pokrm vařený v páře obsahuje více vitálních látek

Plus pro vaše zdraví

Kdo se zdravě stravuje, zůstane dlouho fit: s parními troubami Miele připravujete potraviny mimořádně šetrným způsobem. Příprava v páře zajišťuje zachování intenzivní a přírodní chuti vašich pokrmů, jakož i cenných vitamínů, minerálů a stopových prvků. Můžete si je vychutnat nejen při každém jídle, ale prokázaly to také testy. Vědecké studie potvrdily výrazné výhody přípravy v páře na rozdíl od běžných způsobů vaření: v jídlech připravených v páře se nachází až o 50 % více vitamínů – pro zdravé stravování bohaté na vitální látky.

Přejít k produktům

Zobrazit více

Zavřít

Parní technologie

Inovativní a promyšlené

Na rozdíl od některých parních trub je u našich přístrojů pára vyvíjena mimo ohřevný prostor, což nabízí více výhod pro proces ohřevu: ideální množství páry, optimální měření a udržování teploty, doba přípravy nezávislá na množství pokrmu a také rychlé rozehřátí trouby. Tím šetříte čas a vaření je mimořádně snadné. Během procesu přípravy se naplní celý ohřevný prostor párou a vytlačí se kyslík – tím se zachová vzhled, struktura a přírodní chuť vašich potravin. Další výhoda: čištění je velmi snadné, neboť se v ohřevném prostoru nemohou usadit žádné vápenaté usazeniny.

Přejít k produktům

Zobrazit více

Zavřít

Design 

Vytříbený vkus začíná u designu 

Přejít k produktům

Zobrazit více

Zavřít

Flexibilita 

Pro každý vkus 

Přejít k produktům

Zobrazit více

Zavřít

    • Technické změny vyhrazeny; za správnost poskytnutých informací nepřebíráme žádnou odpovědnost.