- Oficiální e-shop Miele
- Úvodní stránka
- ContentHub Topic
Pokrm vařený v páře obsahuje více vitálních látek
Plus pro vaše zdraví
Vědci z renomovaných univerzit Gießen a Koblenz/Landau doložili svými výzkumy cenné výhody přípravy v páře oproti běžným metodám – pro garantovaně více živin ve Vašem pokrmu.
Sotva nějaký jiný vitamín má tolik důležitých funkcí jako vitamín C, neboť přispívá mimo jiné k optimální funkci Vašeho imunitního systému. Připravíte-li zeleninu v parní troubě Miele, zůstane zachována velká část vitamínů – na rozdíl od běžného vaření ve vodě: paprika z parní trouby obsahuje o 25 % více vitamínu C a brokolice dokonce o 50 % více.
Pokud se ovoce a zelenina konzumují v syrovém stavu, dostává tělo obzvláště hodně vitamínů a minerálů. Pomocí parní trouby Miele můžete potraviny vařit a zachovat jejich důležité živiny – neboť paprika připravená v páře obsahuje stejně tolik živin jako syrová paprika. Pro srovnání: paprika uvařená ve vodě má až o 45 % méně živin.
Vzhled, vůně, chuť a konzistence: čtyři kritéria, která jsou pro kvalitu požitku ze všech pokrmů rozhodující. V laboratorních testech byla tato kritéria hodnocena podle vědeckého bodového systému s více než jednoznačným výsledkem: příprava v páře je nejchutnější a nejzdravější způsob, kterým můžete připravovat potraviny, nezáleží na tom, zda jsou čerstvé nebo mražené. Také ryby si zachovají v páře svou strukturu, vzhled a nezaměnitelnou chuť – výrazný znak pro senzorickou převahu našich parních trub.
Vybavení závisí na modelu. Obrázky slouží jako příklad pro vysvětlení
- Technické změny vyhrazeny; za správnost poskytnutých informací nepřebíráme žádnou odpovědnost.