- Z důvodu zvýšeného počtu objednávek se doba dodání může prodloužit
- Úvodní stránka
- ContentHub Topic
TempControl – stupně smažení a pozvolné vaření
Pečení s nejjemnější přesností
![](https://media.miele.com/images/2000015/200001576/20000157638.png?imwidth=496)
Tento stupeň smažení je vhodný pro všechny pokrmy, které jsou připravovány při nízké teplotě smažení, např. vejce jako volská oka, míchaná vejce, slanina k snídani, kuřecí prsa, noky, zelenina, karbanátky, ryby a většina mražených pokrmů.
![](https://media.miele.com/images/2000015/200001576/20000157644.png?imwidth=496)
Při střední teplotě smažení lze opékat potraviny, jako jsou krevety, steaky, řízky, sekaná a masové nudličky. Kromě toho se hodí pro pražení semínek, stejně jako pro přípravu bramboráků, tortill a karamelu.
![](https://media.miele.com/images/2000015/200001576/20000157643.png?imwidth=496)
Nejvyšší stupeň je ideální pro přípravu ve woku, stejně jako pro prudké osmahnutí masa pro dušené pokrmy nebo pro velká množství masa. Ale i palačinky se na tomto stupni povedou.
![](https://media.miele.com/images/2000015/200001576/20000157642.png?imwidth=496)
Mnoho pokrmů je dokonalých až tehdy, když se doplní omáčkou, jako např. ragú nebo boloňské špagety. Varná deska reguluje pomocí funkce pozvolného vaření vhodnou teplotu. Takto se zabrání prskání a omáčka se vám vždy podaří.
Vybavení závisí na modelu. Obrázky slouží jako příklad pro vysvětlení
- Technické změny vyhrazeny; za správnost poskytnutých informací nepřebíráme žádnou odpovědnost.