- Oficiální e-shop Miele
- Úvodní stránka
- ContentHub Topic
TempControl – stupně smažení a pozvolné vaření
Pečení s nejjemnější přesností
Tento stupeň smažení je vhodný pro všechny pokrmy, které jsou připravovány při nízké teplotě smažení, např. vejce jako volská oka, míchaná vejce, slanina k snídani, kuřecí prsa, noky, zelenina, karbanátky, ryby a většina mražených pokrmů.
Při střední teplotě smažení lze opékat potraviny, jako jsou krevety, steaky, řízky, sekaná a masové nudličky. Kromě toho se hodí pro pražení semínek, stejně jako pro přípravu bramboráků, tortill a karamelu.
Nejvyšší stupeň je ideální pro přípravu ve woku, stejně jako pro prudké osmahnutí masa pro dušené pokrmy nebo pro velká množství masa. Ale i palačinky se na tomto stupni povedou.
Mnoho pokrmů je dokonalých až tehdy, když se doplní omáčkou, jako např. ragú nebo boloňské špagety. Varná deska reguluje pomocí funkce pozvolného vaření vhodnou teplotu. Takto se zabrání prskání a omáčka se vám vždy podaří.
Vybavení závisí na modelu. Obrázky slouží jako příklad pro vysvětlení
- Technické změny vyhrazeny; za správnost poskytnutých informací nepřebíráme žádnou odpovědnost.